OM

KostRehab


OM KOSTREHAB FRISKVÅRD & AKUPUNKTUR


Min filosofi

Hej!


Jag som driver KostRehab Friskvård & Akupunktur heter Elin Pettersson.

Jag har en 3-årig TKM-utbildning (traditionell kinesisk medicinsk) från Akupunkturakademin och är Diplomerad kost och näringsterapeut, med inrikning-

Näringsfysiologi, näringslära kopplat till maten, mat som medicin, medicinalväxter, läkande ört och kryddkunskap, samt skapa individuella livstils och receptprogram.


Jag fastställer enligt TKM-diagnos kroppens tillstånd före behandlingen genom att diagnostisera puls och tunga. Därefter ges behandlingar med akupunktur, kinesisk örtmedicin, kost, koppning samt koppnings-massage.


Jag utför även kroppsscanning med EIS-screening för att fastställa kroppens tillstånd och därefter ger rådgivnig för att förbättra din hälsa.


Ett mål jag har är att alltid hålla mig uppdaterad och ha koll på den senaste forskningen och tekniken. Jag använder traditionella metoder kombinerat med nyaste forskningen kring hälsa, kost och livstil.


Jag erbjuder behandling, kurser och företagshälsa.


Du är hjärtligt välkommen att boka tid, jag finns på skeppargatan 43 T-bana Östermalmstorg ( avstånd 4 min )

"Hälsa och välmående är en avspegling av en bra balans av näring,syre,vatten,cirkulation och tankar. Magen och hjärnan har en ständig dialog, har man ett dåligt mag-tarmsystem kommer det att avspegla sig i vårt välmående.

Har vi för mycket stress,tankar & aktiviteter kommer det att påverka vårt mage tarm system"....


Balans, medvetenhet, glädje och variation är några ledord som jag jobbar

efter och du är varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.


 

 


 

"Jag brinner verkligen för hälsa och vill dela med mig av min kunskap till alla som vill ta del av den. Min filosofi är att en god hälsa kommer i hop med balans i vardagen som inkluderar kost, motion, glädje och återhämtning.

Jag praktiserar med kost, näringslära, kinesisk medicin, bl.a. Akupunktur samt Hrv-träning.


Jag tror på helheten - kropp och själ i balans." 

Med dagens forskning vet vi att med en dålig tarmhälsa kan vi drabbas av en rad olika åkommor och hälsoproblem. Jag arbetar med ett Detoxprogram för en god tarmhälsa där man eliminerar syror, tungmetaller, toxiner samt slaggprodukter som orsakar ohälsa. Vi tillhandahåller med ett program och råvara för din behandling


Populärt just nu

estetsisk akupunktur

Jag utför dessa terapier:

  • Akupunktur
  • Kroppsscanning
  • Hälsoanalyser
  • kostrådgivning
  • Koppningsmassage
  • koppning
  • Estetiska behandlingar
  • Hrv-träning
  • Värmebehandling