KROPPSSCANNING

KostRehabWELLNESS SCREENINGVår kropps scanning är ett fantastiskt verktyg för att göra en perfekt kostrådgivning. Vi kan på ett mycket enkelt sett se vilken kost som passar dig bäst!

kroppsscanningen ger dig en helomfattande hälsoundersökning på bara 60 min Du får status på hur din kropp, enskilda organ och system mår och fungerar.


Kroppsscanning 990:-

              +

Rådgivning 1690:-

På min mottagning jobbar jag med analysverktyget EIS Teck, en av de senaste metoderna för att genom en kroppscanning mäta olika funktioner i kroppen.


En hälsoanalys med EIS Teck tillsammans med en konsultation ger på ett tydligt och motiverande sätt kunskap och insikt om


Hur nuvarande livsstil påverkar kroppen

Kroppssammansättning (muskler, fett etc)

Syresättning

Hjärt- och kärlhälsa

Hur och om eventuell stress påverkar kroppen

Hur väl man tål det man äter

Om kroppen får tillräckligt med återhämtning vid träning

pH-värde

Oxidativ stress med mera

Jag ger dig rekommendationer om kost, livsstil, och eventuella kosttillskott som skulle förbättra din hälsa. En uppföljande analys kan sedan jämföra resultaten och se förbättringar i ens hälsostatus.


80% av dagens ohälsa bedöms enligt WHO vara livsstilsrelaterad


ES Teck är ett medicinskt certifierat analysverktyg som ger en unik bild av kroppen och dess funktioner. Mätningen görs genom elektroder, blodtrycksmätare och oxymeter (mäter syremättnad) och tar ca 5 minuter. Inga stick/blodprov behövs och man behåller kläderna på. Mätningen ger en god överblick av hälsotillståndet men ställer inte medicinska diagnoser.


 

Att tänka på inför en screening

Information för er som skall göra en analys:

  • Man bör inte dricka kaffe eller träna 4 timmar innan analysen.
  • Om man är gravid över fjärde månaden bör man inte göra en hälsoscreening, inte på grund av att det är farligt utan för att det inte finns verifierade referensområden för gravida.
  • Detsamma gäller barn där referensområdena inte följer den verifierade normen. För att tolka barns mätvärden krävs specific kunskap.
  • Vi genomför inga analyser på de som har epilepsi (grand mal) eller om en person har en pacemaker.
  • I de fall ni intar läkemedel kommer vi att behöva den informationen då läkemedel förändrar fysiologin.


Vi vill även uppmärkssamma er om att detta inte är någon form av diagnostik utan att detta är en fysiologsk hälso-screening.